BURS BAŞVURU SÜRECİ
. Online başvuru yaptıktan sonra durumunuz değerlendirilecek.
. Başvurularda, ailenin Gelirleri çan eğrisi ile sıralanmakta (en düşük gelirden en yüksek gelire)
. Her yıl için ayrı hazırlanan bütçe çalışması ile kaç öğrenciye ne kadar burs ödeneceği tespit ediliyor.
. Verilen bilgilerin doğruluğu kabul edilerek yapılan ilk değerlendirmede gelir seviyeniz uygun bulunursa
EKİM AYI İÇİNDE ÖN BAŞVURUNUZ KABUL EDİLDİ MESAJI GÖNDERİLECEK.
. İSTENEN BELGELER ile BELGELERİN TESLİM EDİLME TARİHİ ve ŞEKLİ başvuru formuna yazdığınız telefon numarasına WhatsApp üzerinden toplu mesaj olarak bilgi gönderilecek.
. Bu sebepten dolayı Vakıfın telefon numarasını 0 (542) 282 83 44 telefonunuza ESKİŞEHİR ÖĞRETİM VE EĞİTİM VAKFI olarak kaydetmeniz şarttır aksi halde bildirimleri alamayabilirsiniz, mağduriyet yaşanmaması için dikkatinizi rica ederiz.
. Kesin sonuçlar açıklanır.
. Burs almaya hak kazanan öğrencilerin listesi Vakfımız Web Sitesinde yayınlanır. (T.C. Kimlik Numarası, Doğum Tarihi ve Doğum Yeri bilgilerini girerek bakılabilir. WhatsApp üzerinden de toplu olarak bilgi mesajı gönderilecektir.)
. Burs almaya Hak Kazanan Öğrencilere yapmaları gerekenler ayrıca WhatsApp üzerinden toplu olarak bilgi olarak gönderilecek.
. BELGELERİN TESLİM EDİLMEMESİ HALİNDE BAŞVURUNUZ İPTAL EDİLİR.
. BELGELERİN EKSİKSİZ OLMASI ŞARTTIR, AKSİ HALDE BELGELER TESLİM ALINMAZ.
. BELGELERİN İSTENMİŞ OLMASI BURS ÇIKTI ANLAMINI TAŞIMAMAKTADIR.
. ONLİN OLARAK DOLDURULAN BAŞVURU FORMU BİLGİLERİ DOĞRU BİLGİLERİ YANSITMASI GEREK AKSİ TAKDİRDE İNCELEMELER SONUCU AKSİ DURUMUN TESPİTİ HEM SİZİN İÇİN HEM BİZİM İÇİN ZAMAN KAYBI YARATACAKTIR.

Burs başvuruları her yıl 15 - 30 Eylül tarihleri arasında kabul edilmektedir.

Burs başvurusu yapmak için buraya tıklayınız.